Ontharen

Harsen

Haren van bovenlip, kin, armen, benen, bikinilijn en wenkbrauwen kunnen verwijderd worden door middel van hars. Het voordeel van deze behandeling is dat de haren langer wegblijven dan bij scheren en zachter terug komen.

Epileren

Bij het epileren worden de wenkbrauwen mooi in model geëpileerd/geharst in overleg met de klant.

Elektrisch ontharen

Een dun steriel wegwerpnaaldje wordt langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een kort stroomstootje de haarfollikel (een haarzakje waarin haar groeit) en de omgeving 'vernietigt'. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed het haar bereiken en vindt er geen haargroei meer plaats. De behandelperiode kan van enkele maanden tot 1 á 2 jaar variëren.

 

De hoeveelheid haren en de tijdsduur van één behandeling zijn bepalend voor de behandeltijd. De periode tussen twee behandelingen wordt steeds groter.

Aanvullende informatie

Vergoeding van uw ziektekostenverzekering voor elektrisch ontharen is mogelijk.

Intense Pulse Light ontharing (IPL)

Beauté Éternelle biedt u nu ook de mogelijkheid van Intense Pulse Light behandelingen (IPL). Ook bekend als lichtflits ontharen. Hiermee is er een alternatieve methode om:

  •  Permanente ontharing uit te voeren;
  •  Pigmentvlekken te verminderen of verwijderen;
  •  Gesprongen adertjes weg te nemen;
  •  Acné te behandelen.

De iPulse® apparatuur van Beauté Éternelle is de laatste innovatie op het gebied van IPL, is sneller en beter dan andere IPL apparaten en is bovendien door de Amerikaanse FDA goedgekeurd voor medische toepassingen.

De behandelprijzen bij laserontharing zijn afhankelijk van de hoeveelheid overbeharing, kleur en dikte van de haren. Prijzen kunnen daardoor per persoon verschillen.
Tijdens een intake gesprek kunnen wij u informatie verstrekken en een prijsopgave geven. De onderstaande prijzen zijn richtprijzen. Gaat u over tot behandeling dan wordt het bedrag van het intake gesprek verrekend.