AHA Fruitzuur behandeling

In 4 weken ziet de huid er jonger uit!
Iedere dag en nacht levert uw huid echte topprestaties: overdag oefent ze belangrijke beschermende functies uit, terwijl ze ’s nachts op de inspanningen van de dag moet reageren. Het ligt dan ook voor de hand, dat we de huid af en toe moeten verwennen met een speciale behandeling. De Premium Skin Activating Behandeling biedt een breed behandelingsspectrum voor verschillende huidproblemen en huidtypen.


Deze innovatieve behandeling met fruitzuren, ook wel AHA (Alpha-Hydroxy-Acids) genoemd, is de Premium Behandeling van Malu Wilz Beauté.
De Werkstof, die het gewenste effect op de huid geeft, is Glycolzuur. Deze is van Molecuul de kleinste Alphahydroxyzuur. Deze uit suikerriet gewonnen fruitzuur heeft als doel om effectief de verhoornde deeltjes te verwijderen en bevorderd de celstofwisseling in de opperhuid. Het doel is een duidelijk zichtbare verbetering van de huidtoestand.


Met deze effectieve behandeling worden de tekenen van het ouder worden, ( fijne lijntjes en rimpels, vermoeide en futloze huid, pigmentveranderingen) maar ook een grofporige huid, huidverkleuringen of een glanzende huid laten zich duidelijk verbeteren. De huid wordt zichtbaar gladder, gelijkmatiger gepigmenteerd en ziet er zichtbaar jonger uit.


Het is aan te bevelen om vier behandelingen met tussenpozen van een week te doen.
Een luxe set met verzorgingsproducten voor thuis met innovatieve producten ondersteunt een langdurig effect van de behandeling. Het Hyaluron Moisture Power product is volgens de modernste nieuwe technologie ontwikkeld en wordt door de schoonheidsspecialist en de consument als fantastisch ervaren.